Behandelingen

Bekijk ons aanbod behandelingen

Braingame Brian

Mama zegt dat ik ‘normaal’ moet doen’. ‘Papa zegt dat ik het expres doe’…
De meester zegt dat ik niet goed oplet terwijl ik zo mijn best doe’.
Ik weet maar niet wat ik moet doen…en de juf zegt dat het al zo vaak is uitgelegd’…

 

Vind je het lastig om te onthouden wat er net gezegd is of op tijd te kunnen stoppen of vind je het lastig om snel tussen situaties te schakelen?

Hier kan je beter in worden door deze ‘executieve functies’ te trainen.

Trainen, net zoals een voetbaltraining waarin je stapje voor stapje beter wordt in het scoren van een doelpunt. Alleen dan trainen we niet op een voetbalveld maar achter de computer binnen een gamewereld. Je wordt dus niet alleen beter in het deze vaardigheden maar je krijgt ook nog een supergave ervaring binnen een gamewereld.

In deze wereld ben jij Brian en help jij verschillende mensen bij het oplossen van problemen.

Met Braingame Brian bieden wij een training aan voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar die moeite hebben met cognitieve vaardigheden.

Herkent je jezelf in bovenstaande problemen en lijkt het je fijn om op een leuke manier deze belangrijke vaardigheden te trainen? Dan kunnen wij van Praktijk Jij, Ik en Wij je hierbij helpen.

Is dit iets voor uw kind en lijkt het u fijn dat uw kind op een leuke manier deze belangrijke vaardigheden traint? Dan kunt u zich aanmelden bij het Jeugdloket van de gemeente. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de folder of kunt u contact opnemen met de praktijk via info@jij-ik-en-wij.nl.

Bekijk de folder